fbpx
„Toate visele noastre devin realitate daca avem curajul de a le urma ( Walter Disney)“

La Mulți Ani!

de

Cu pleoapele împăienjenite de clipele frumoase ale copilăriei deschid ochii la început de dimineață cu gândul la tine. Dincolo de vremea de afară, de ploi, de distanțe, simt căldura ta, si mi-e bine, si mi-e dor.
În cel mai frumos colț al sufletului meu e un loc doar pentru tine iar sertarele inimii mele sunt pline de amintiri ce m-au făcut să te iubesc și să te prețuiesc mai presus de toate. Fotografiile făcute cu sufletul în anii minunați ai copilăriei îmi colorează zâmbetul la început de dimineață. Într-un loc știut doar de mine am pus deoparte toate momentele magice petrecute cu tine, fiecare sfat, fiecare gând bun. Dincolo de ușile inimii mele stau așezate toate aceste clipe frumoase ce m-au făcut fericită pentru o clipă, pentru o viață. Astăzi la ceas de sărbătoare așez lângă amintirile frumoase păstrate pe etajerele inimii cel mai de preț ”Mulțumesc!”. Astăzi iubită mamă îți mulțumesc pentru multe, pentru tot. Îți mulțumesc pentru cum mi-ai dat aripi să zbor peste toate, pentru încrederea ce-ai avut-o în mine clipă de clipă, pentru principiile și valorile ce mile-ai sădit în suflet, pentru dragostea și răbdarea cu care m-ai educat, pentru speranța ce mi-ai așezat-o pe un colț de suflet, pentru că mi-ai lăsat mereu libertatea să fiu eu, pentru că ai știut să mă faci să mă simt printre cărți ca în cel mai frumos loc din lume, cel mai cald, cel mai potrivit.
Îți mulțumesc pentru că m-ai învățat să prețuiesc toți oamenii frumoși pe care care i-am întâlnit pe drumul vieții, pentru că mi-ai dat curajul de a o lua de la capăt în orice situație, pentru că m-ai învățat ca atunci când cad de două ori să mă ridic de trei, pentru că m-ai făcut să iubesc fără margini culoroile și cuvintele.
Îți mulțumesc pentru tot ce sunt azi, pentru că m-ai crescut atât de frumos și pentru că m-ai învățat înainte de toate că adevăratele împliniri nu se află în străluciri de diamante ci în dragoste și adevăr!

Categorii:
Uncategorized

Comentarii

  • Emilia, vei mai scrie pe Tango?

    Paste fericit si sarbatori minunate!

    Victoria West 4 mai 2013 18:12 Răspunde
  • Ii spunem si noi La multi ani si ii uram o viata frumoasa, in care sa-si implineasca toate visurile!

    Web Hosting 9 aprilie 2017 4:09 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title