fbpx
„Toate visele noastre devin realitate daca avem curajul de a le urma ( Walter Disney)“

Un DA din mare dragoste

de

O mare dragoste, un inel, un destin! Am avut parte în ultima bucată de vreme de clipe minunate pe care nu le voi uita niciodată. La ceas de noapte, când inimile ne băteau nebunește într-un dor, într-un destin, am spus cel mai din dragoste DA din viața mea. El a ales să-i fiu soție iar eu am ales să fi a lui pentru totdeauna.
În ziua în care voi îmbrăca rochia albă, diafană, făcută din petale de iubire, șiraguri de fericire și stropi de noroc, îmi voi pune în picioare pantofii pictați de destin și voi alerga la brațul lui printre toate bucuriile vieții, printre ani până la capătul lumii.
În lumea mea plină de culori și pensule, viața a pictat pentru mine cel mai frumos tablou. Astăzi simt cum se arcuiește peste suflet cel mai frumos curcubeu. De când l-am întâlnit pentru totdeauna nu mai știu ce-i tristețea iar lacrimi de fericire îmi curg pe obraz. Zi de zi, clipă de clipă, reușește să-mi picteze în suflet cel mai frumos viitor. Alături de el mi-am găsit lumea de vise împlinite. A reușit să-mi îmbrace sufletul cu bătăile inimii lui alungându-mi din inimă toate nefericirile. Îl iubesc! Îl văd în fiecare bătaie a inimii mele, în tot ce este frumos. Îl văd în toate minunile lumii, îl văd când închid ochii, îl văd când îi deschid. Este în lacrimile mele de bucurie și în toate clipele de fericire adevărată. Îl văd în chipul și sufletul copiilor ce-i vom avea împreună și în tot ce înseamnă fericire, emoții și vise împlinite și îl văd soțul meu pentru o viață, într-o singură mare dragoste și pentru totdeauna.

Categorii:
Uncategorized

Comentarii

 • Va doresc toata fericirea din lume! Va ocrotesc cu inima si cu dragostea mea!

  Alice Nastase Buciuta 11 iulie 2013 19:26 Răspunde
  • Alice ,vorbele tale m-au calauzit spre fericirea de azi . M-ai facut sa cred in minuni atunci cand imi pierdusem speranta si mi-ai dat aripi sa zbor atunci cand uitasem . Nu am cuvinte sa-ti multumesc pentru fericirea de azi si nu as avea bucurie mai mare decat sa-mi fii alaturi anul viitor in ziua cea mare,in ziua mea de mare dragoste. Dragostea noastra e atat de mare si de frumoasa pentru ca e ocrotita de cel mai frumos suflet,sufletul tau Alice !Your message…

   Emilia Constantin 11 iulie 2013 20:08 Răspunde
   • Emily, am sa iti stau alaturi, negresit. E o promisiune.

    Alice Nastase Buciuta 12 iulie 2013 20:24 Răspunde
    • Alice ,te imbratisez cu dor la ceas de sarbatoare si astept cu nerabdare sa te am alaturi in cea mai frumoasa zi a vietii mele :)! Te iubesc :)!Your message…

     Emilia Constantin 13 iulie 2013 14:01 Răspunde
 • Sa traiesti ani frumosi si multi intr-o iubire continua asa cum o simti acum, draga mea Emily!
  Candva am vorbit despre iubirea pe care o visai frumoasa si adevarata.
  Au sosit si momentele adevaratei iubiri.
  Traiti-le din plin si fiti fericiti!

  Luminita 12 iulie 2013 17:25 Răspunde
 • Eu v-am văzut pe amândoi; cunoscându-vă mi-am zis că poveștile frumoase există și în viața reală, nu doar în cărți.

  ioana 13 iulie 2013 7:18 Răspunde
  • Ioana draga,povestile adevarate exista si in viata reala si cu siguranta ai sa intalnesti si ru omul acela care va face povestea vietii tale mai frumoasa decat orice carte. Te imbratisez si te astept si pe tine la nunta sa-l vezi pe reprezentantul de soi al zodiacului crustaceu ginere cu voia lui :)))! .Your message…

   Emilia Constantin 13 iulie 2013 14:07 Răspunde
   • Îmi voi pregăti un discurs pe măsură pentru domnul cu pricina ;). Nu scapă el așa ușor de mine.

    Ioana Revnic 14 iulie 2013 9:13 Răspunde
    • Ioana sunt convinsa. Ai parte de toata aprecierea racului meu :)1

     Emilia Constantin 25 iulie 2013 14:43 Răspunde
 • Ce veste minunata Emila, felicitari si casa de piatra!

  Victoria West 14 iulie 2013 0:32 Răspunde
  • Mersi frumos,draga mea :)! Dragostea adevarata a ajuns pana la urma si-n gara mea :)!ur message…

   Emilia Constantin 14 iulie 2013 7:43 Răspunde
 • Emily, sper ca acest mesaj al meu, sa apara aici, celalat poate s-a pierdut, nu stiu unde 🙂
  Noi doua am vorbit, candva la o cafea si am stabilit, de comun acord, ca viata are si laturi nespus de frumoase, dar doar alaturi de oameni cu adevarat care stiu sa iubeasca.
  Pana la urma aceasta este esenta vietii si noi nu facem altceva, traind, decat sa o cautam si sa o aflam. Ma bucur sincer pentru fericirea ta de acum, ti-o doresc definitiva!
  Sa fiti fericiti! 🙂

  Luminita 14 iulie 2013 8:32 Răspunde
  • Draga mea Luminita ,viata este cu adevarat frumoasa atunci cand iti gasesti jumatatea cand te comletezi cu omul de langa tine in tot si-n toate. Te astept cu drag sa-mi fii alaturi in cea mai frumoasa zi a vietii mele . Te imbratisez,suflet frumos.

   Emilia Constantin 25 iulie 2013 14:47 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title