fbpx
„Toate visele noastre devin realitate daca avem curajul de a le urma ( Walter Disney)“

Tu ești!

de

Pe nisipul fierbinte al inimii mele sunt gândurile tale ce țin aprinse felinarele iubirii. Fiecare sărut al tău îmi pecetluiește buzele într-un zâmbet. Te port în gând, în speranțe, în vise, iar sufletul tău îmi luminează nopțile fără lună.
Din vârful speranțelor mele de iubire eternă știu să păstrez pentru tine o bucată de suflet curat știind că nu am să pătez nicicând, cu dezamăgiri sau trădări, albul viselor noastre de iubire adevărată.
Sufletul meu alb zboară către inima ta plină de iubire. Liniștea sufletului îmi înfrumusețează chipul și știu că am făcut cea mai bună alegere. Îți mulțumesc că mi-ai dăruit înapoi lumea de vise împlinite, pictate în culorile celui mai frumos curcubeu. Am să las tristețile în seama primăverilor neîmplinite iar inima mea va râde cu a ta. Te aștept să pictăm împreună, la ceas de sărbătoare, dorințe nebune scriind în cartea vieții doar fericiri și povestea noastră de dragoste, de mare dragoste.
La începutul poveștii noastre de iubire, totul avea parfum de vis căci timpul furase destul din viața mea și a ta. În sufletul meu îndrăgostit de-o privire speram ca destinul să te aducă lângă inima mea și te-a adus. Cu dragostea ta ai reușit să-mi alungi de pe suflet toate tristețile și să-l îmbraci cu bătăile inimii tale. M-ai făcut să am lângă tine zborul cel mai înalt iar lacrimi de fericire îmi curg pe obraz și te văd în tot ce e bun. Te văd când îmi simt inima bătând nebunește. Te văd în lacrimile mele de fericire, în zâmbetele mele ți în toate emoțiile. Te văd în clipele care mă dor de cât de greu trec când ești departe. Te văd când închid ochii, te văd când îi deschid. Te văd în viitorul îndepărtat și te văd în copiii a căror tată visez să fii. Te văd în cuvintele fericire, împlinire, iubire. Te văd în toate visele și speranțele mele.
Nu știu cum aș putea să-ți mulțumesc pentru iubirea ce mi-o dăruiești dar lasă-mă să te iubesc cu o dragoste sfântă ca să-mi auzi sufletul râzând și să râdem în fața vieții împreună în timp, peste timp.
Iubirea mea îți mulțumesc că exiști în toate clipele vieții mele cuibărit în sufletul meu pentru totdeauna!

Categorii:
Uncategorized

Comentarii

 • Emily, numele tau insuti imi inspira atata romantism… Pe verisoara mea preferata o cheama Emilia si eu ii spun Emily, fiindca suna ca dintr-o poveste cu printese in rochii albe.
  Textul tau m-a facut nostalgica si mi-a adus aminte de inceputurile (lungi, ce-i drept) iubirilor mele, cand gandeam, vorbeam si scriam la fel. Si e atat de frumos… cand poti crede in nemurirea iubirii, in tine insati (ca-i vei oferi negresit o iubire sfanta) si-n el!
  Ai scris superb si-ti simt emotia din fiecare litera si virgula; stiu ca te simti neincapatoare pentru toata iubirea si fericirea asta… Mi-e dor! Fiindca si eu sunt indragostita, dar „altfel” – e o iubire deja batatorita: multe s-au dus si altele au venit intre timp. E ca atunci cand ai pierdut copilaria si ti-e dor de naivitatea si puterea de visare de atunci.

  Cu aceeasi sinceritate cu care ai scris vorbe asa marete, iti spun si eu: Sa crezi mereu, sa lupti, sa iti pastrezi starea aceasta cat de mult, sa te hranesti din ea pentru totdeauna… si sa-ti fie el tatal copiilor la care visezi! Sa fii tu cea mai frumoasa mireasa pe care am vazut-o vreodata, pentru ca asa mi te inchipui.

  liliana 5 decembrie 2012 0:40 Răspunde
 • *numele insusi 🙂

  liliana 5 decembrie 2012 0:41 Răspunde
 • Liliana ,ma bucur din suflet daca cuvintele mele ti-au atins inima. Cel mai frumos lucru din lume e dragostea impartasita si e minunat sa stim sa avem grija de ea,sa n-o omoram cu tradari,nepasari sau minciuni ..sau pur si simplu cu o banala comoditate.Daca stim sa daruim zi de zi ceva din noi celui pe care-l iubim eu zic ca dragostea doar creste ,nu moare.Iti multumesc din suflet pentru gandurile frumoase,pentru aprecieri si pentru coplimente :)! Nu stiu cum am sa fiu in ziua nuntii pentru toata lumea dar stiu sigur ca pentru el am sa fiu cea mai frumoasa mireasa si cea mai iubita si asta ma va face nespus de fericita :)!

  Emilia Constantin 5 decembrie 2012 1:21 Răspunde
 • …Doamne! Cat de frumos exprimata iubirea,visul… Felicitari!

  nina 5 decembrie 2012 8:55 Răspunde
  • Nina ,mersi frumos )! O dragoste de poveste iti doresc si tie :)! Te imbratisez !

   emilia 18 decembrie 2012 10:47 Răspunde
 • Iubirile incepute asa, ca a ta, eu cred ca au toate sansele sa continuie frumos, pana la adanci batraneti. Pentru ca si a mea a inceput la fel si, te incurajez spunand ca si dupa aproape 5 ani, lucrurile pot fi foarte frumoase, neatinse de rutina si mai vii ca oricand.
  Sa iubesti mereu , cu aceeasi intensitate!

  Silvia 6 decembrie 2012 9:11 Răspunde
  • Silvia iti doresc ca iubirea ta sa dureze o vesnicie iar viata sa-ti fie doar fericire :)!

   emilia 18 decembrie 2012 10:49 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title