fbpx
„Toate visele noastre devin realitate daca avem curajul de a le urma ( Walter Disney)“

Anotimpul dragostei

de

Spring of loveÎmi rămân lipite de suflet, la loc de mare preț, emoțiile trăite ca într-un vis, fotografii făcute cu sufletul celor mai frumoase priveliști, clipe magice trăite în doi, amintiri splendide ce vin dinspre viitor.
Am călătorit în ultima bucată de vreme cu el de mână și-n suflet, prin locuri care până acum nu mi s-au arătat atât de încântătoare, iar drumul spre casă nu mi s-a părut nicicând atât de frumos. Anotimpul dragostei ce ne-a înflorit în suflet, în ritmul bătăilor noastre de inimă ne face să simțim totul mai vibrant ca niciodată.
În dimineața plecării noastre prin lume am deschis larg fereastra și-am făcut cunoștință cu o altă stradă, una nouă, înflorită, plină de culoare care pulsează viață. La ceas de mare dragoste redescoperim toate frumusețile lumii, alergăm cu privirea printre copacii înfloriți și visăm printre petalele viu pictate, la tot ce vom trăi împreună.
Până ca iubirea adevărată să-și găsească loc în sufletul  nostru, trecem prin anotimpuri grăbiți, cu capul plecat, uitând să ne bucurăm de ele. Alegem să îmbrăcăm culorile unei toamne târzii și ne prefacem că iubim primăvara. Uităm adesea de tot ce e viu colorat și așternem pe noi cele mai triste veșminte.
Culorile se ascund rând pe rând printre cuvintele mele, arcuind peste rânduri, peste gânduri, cel mai optimist curcubeu și-mi promit la început de primăvară, că acesta va fi anotimpul iubirii noastre. Mă bucur la brațul lui de flori, de frunze, de iarbă, de ploaia care ne udă părul și ne spală sufletul de tristețile din trecut… Alergăm desculți prin iarbă până la magnoliile din fața restaurantului unde ne-am zărit pentru prima dată și pentru totdeauna.
Bucuria îndrăgostirii este atât de vie încât ne face să strălucim la propriu și să uităm de toate culorile triste. Ochii, zâmbetul, gândurile, felul în care ne îmbrăcăm, totul e diferit atunci când e rost de bătăi de inimi îndrăgostite. Până și  chipurile celor ce ne înconjoară apar mai bine conturate în lumina sufletului nostru, iar pașii noștri nu mai sunt pași, ci zboruri înalte, splendide – mână în mână, inimă lângă inimă.

Categorii:
Uncategorized

Comentarii

 • frumos… 🙂

  salome 22 aprilie 2012 21:02 Răspunde
 • ….si adevarat..

  raluk 23 aprilie 2012 11:30 Răspunde
 • Emily, eu tot astept sa scrii despre rochitele alea absolut fabuloase ce le migalesc mainile tale 🙂
  Asta in conditiile in care cel mai adesea eu umblu sport imbracata sau nu ma prea intereseaza cu ce imi ” invelesc ” carcasa ” 🙂
  Dar o rochita facuta de tine parca tot as imbraca. Nu ma intreba unde s-o port, gasesc eu. ( de exemplu cand sunt la copii si ma joc cu ei ? 🙂 – glumesc, desigur )
  Tare ma bucur pentru tine si dragostea ce-o traiesti 🙂
  Cand o fi sa traiesc si eu un astfel de anotimp, pardon, o aurora boreala in toata regula, o sa am grija sa-ti spun, he, he, de dragul acelei rochite albe cu poalele pictate cu lotusi pe despre care am vorbit noi candva 🙂

  lotusull 25 aprilie 2012 13:51 Răspunde
  • Draga mea,sunt sigura ca ziua aceea in care rochia alba cu flori de lotus va fii vedeta nu e departe iar dragostea adevarata te va gasi intr-o zi si atunci ai sa traiesti cel mai frumos anotimp al vietii tale :)! Te imbratisez cu ganduri de mare dragoste :)!

   emilia 25 aprilie 2012 15:17 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title