fbpx
„Toate visele noastre devin realitate daca avem curajul de a le urma ( Walter Disney)“

Cea mai frumoasă zi

de
Copyright Cristina Roteliuc

Astăzi mi s-a făcut un dor nebun de cuvinte. De când le-am dat cuvintelor o pauză, pentru a le așeza mai apoi și mai frumos pe hârtie, am avut parte de cea mai frumoasă perioadă din viața mea, cea mai emoționantă și cea mai profundă. După ce destinul ne-a făcut să ne-ntâlnim pentru a trăi împreună cea mai frumoasă poveste am decis să spunem un da hotărât și pentru totdeauna. Am avut parte de cea mai frumoasă nuntă și de o lună de miere pe măsura dragostei ce ne-o purtăm unul altuia. De cate ori ma gândesc la ziua cea mare nu pot decât să mă bucur și să spun răspicat că nu aș schimba nimic, absolut nimic. M-aș casatori din nou pentru încă o mie de vieți cu același bărbat. Dacă ar fi din nou să aleg aș pune aceiași nași, aș alege aceeași rochie, aceeași muzică, același buchet și aș chema aceiași invitați, pentru că frumusețea nunții a fost dată de dragostea noastră și de bucuria invitaților care au venit pentru noi, doar pentru noi.
Dragii noștri invitați, s-a văzut că ați venit pentru noi și nu din obligație și ne-ați făcut să ne simțim cei mai bogați oameni, iar pentru asta nu putem decât să vă păstrăm în sufletul nostru pentru totdeauna.
Atunci când oamenii vin de peste mări și țări pentru dragostea voastră, când nici un efort nu e prea mare pentru a vă fi alături la ceas de sărbătoare, nunta o sa fie cu siguranță de poveste. Nunta ar trebui să fie întotdeauna o bucurie, o încântare, ziua în care să le arătați celor dragi cât sunteți de fericiți că v-ați găsit unul pe celălalt. Frumusețea unei nunți vine din emoția dragostei, din bucuria celor care vă sunt alături și nu din prezența unor oameni care vin acolo dintr-o tradiție ridicolă, să-și plătească o ”datorie”. Oameni frumoși, care încă nu ați spus acel DA din mare dragoste mai aveți o șansă la amintiri, la cele mai frumoase amintiri. Nunta voastră trebuie sa fie doar despre voi, despre povestea vostră de iubire și despre ce vă reprezintă sufletul. Nu merită să vă vindeți bucuria acestei zile pentru teancuri de bani, meniuri care să nu vă reprezinte gustul, lăutari și obiceiuri care nu au legătură cu voi, doar așa ca să fie mulțumită toată lumea. Credeți-mă pe cuvânt că nunta poate să fie și ALTFEL.
Nunta noastră a fost așa cum am visat-o doar noi. Alegerile făcute nu au fost niciunele rezultatul vreunui TREBUIE. Astăzi când privesc în urmă spre ziua cea mare nu pot să fiu decât fericită pentru că am ales să ne trăim iubirea în ziua nunții noastre și să nu ne vindem amintirile, povestea de dragoste, sufletul nostru pentru plicuri cu bani.

Categorii:
Uncategorized

Comentarii

  • Iubirile mari sunt rasplatite cu dragostea celor din jur si cu ocrotirea aripilor de inger…

    Alice Nastase Buciuta 17 decembrie 2014 7:04 Răspunde
  • Asa se pare si ai avut ce scrie.

    mobila 15 ianuarie 2015 11:13 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title