fbpx
„Toate visele noastre devin realitate daca avem curajul de a le urma ( Walter Disney)“

Cărți de suflet

de

A sosit clipa unei revederi așteptate și promise. E ceas de dragoste și de mare întâlnire. Mâine e loc doar pentru carte, cea mai frumoase carte. În Timișoara la Galeria Calpe din incinta Bastion, vineri 6 iunie de la orele 18 va avea loc lansarea cărții Splendida banalitate a scriitoarei Alice Năstase Buciuta. Vă așteptăm pe toți iubitorii de frumos, pe toți cei care iubiți cărțile și mai credeți în frumusețea și trăinicia dragostei. Va fi o întâlnire de suflet doar cu oameni frumoși. Și dacă încă nu v-am convins să ne fiți alături aștern aici un fragment din carte, o bucată de suflet și de adevăr.
”In dragoste, indarjirea e la fel de dureroasa. Fiindca nu suntem in stare sa deslusim corect si la timp indiciile risipirii, iubirile ne mor, una dupa alta, sfasiindu-ne sufletul. Amorurile noastre cad, rand pe rand, prada acelorasi ticneli nemiloase si parca nu ajungem niciodata la timp ca sa salvam ceea ce am vrea din tot sufletul sa smulgem din ghearele pierzaniei. Dar finalul trebuie, trebuie sa fie unul bland, nu-i asa? Si-atunci luptam nebuneste sa punem capat macelului.
Daca am fost in stare sa invatam ceva din semnele risipirilor anterioare, atunci avem dreptul de a face o ultima mare dragoste sa scape cu viata. Si atunci e ca si cum niciuna dintre caderile, mortile sau deznadejdile de mai inainte n-ar fi definitiva. Pentru ca o ultima mare victorie anuleaza o mie de infrangeri.”

Categorii:
Uncategorized

Comentarii

  • Emilia, voi sunteti norocoase ca ati avut-o pe Alice la Timisoara! O sa vedem si poze, nu-i asa?

    camellia 7 iunie 2014 19:55 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title