fbpx
„Toate visele noastre devin realitate daca avem curajul de a le urma ( Walter Disney)“

Emoție de… vară

de

Sub unduirea mâinii mele penelul aleargă neobosit pictând pânze și vise în culori strălucitoare nemaivăzute încă. Oriunde privesc înfloresc vise și promisiuni noi. Viața curge din nou prin venele ce au fost tăiate cândva de lama rece a suferințelor și a deznădejdilor. Se face loc de începuturi noi peste timp peste vise. Astăzi tristețile se pierd în fericire. Am aripi în loc de brațe și mă pregătesc de cel mai înalt zbor. În fericirea căzută peste lume, eu pictez în bucuria mea cuvinte colorate și așez pe portativul sufletului, emoții, speranțe, vise.
Cu o pensula într-o mână și cu culorile în cealaltă îmi aștern pe pânze albe sentimentele. O emoție, un vis, o iubire… un tablou! Îmi desenez sufletul  și-l pictez cu cele mai frumoase culori pentru a-l pune în valoare. Stropii de culoare se contopesc în alergătura pensulei cu emoțiile. Tușe strălucitoare colorează în grabă bătăi de inimă îndrăgostită.
Plec prin lume cu câteva pensule, un pumn de culori, o pânză și o mare dragoste. Aștept să stropesc cu culori toate zilele ce vor urma. Fiecare zi e un nou început o altă poveste desenată. În fața pânzei albe o mână desenează cu bucăți de suflet marea. Culorile dansează viu într-o explozie de culoare și vise împlinite. Stropi de culoare curg peste visele noi.
O emoție, un vis, o iubire… un tablou!

Categorii:
Uncategorized

Comentarii

  • Viata indragostitilor este ca un tablou frumos, alcatuit impreuna cu partenerii…printr-un placut amestec de culori ale existentei.

    Lili 4 august 2012 17:03 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title