fbpx
„Toate visele noastre devin realitate daca avem curajul de a le urma ( Walter Disney)“

Bătăi de inimă

de

LoversM-am întrebat mereu, la fiecare început de poveste, când inima o lua la fugă printre speranțe și vise frumos colorate și tresărea la fiecare gând de iubire împlinită în timp, cum ar fi dacă aș împleti cele mai frumoase culori cu cele mai de preț sentimente și cuvinte pentru a da viață poveștii mele de dragoste, de mare dragoste.
Alerg printre culori și nu știu lângă care dintre ele să poposesc pentru a-mi asorta cel mai bine emoțiile, bătăile inimii și gândurile zglobii, care în fuga lor printre atâtea pânze, vopsele și pensule ajung tot la el și mi se face dor…
Dincolo de toate tendințele de sezon care nu trebuie să rămână nebăgate în seamă, dincolo de toate culorile care dau tonul modei la început de primăvară, de toate imprimeurile florale sau vegetale, de jocurile geometrice care mai de care mai curajoase, dincolo de alb și de negru, de voaluri dantelate, veșnicul accesoriu rămâne dragostea care se va potrivi cu orice combinație de culori, de jocuri, de elemente florale sau vegetale și în orice combinație, fie romantica fie îndrăzneață, de materiale.
Dacă vrei să fii în trendurile acestui sezon și să fii admirată nu uita sa-ți  porți dragostea cu eleganță, cu sinceritate, cu demnitate. Nimic nu pune mai bine în evidență o ținută decât o poveste de iubire trăită frumos, cu bătăi de inimă mai puternice decât orice tendință.
Abia atunci când ne vom purta dragostea în timp mai presus de orice rochie splendidă, abia atunci vom vedea că doar inima noastră îndrăgostită și strălucirea din ochii învățați să privească spre dragoste, pot pune în valoare toate tendințele și culorile modei la început de primăvară și de mare dragoste.
Când oamenii cei mai de preț ai inimii noastre sunt lângă noi putem să renunțăm la toate bijuteriile lumii, la accesoriile strălucitoare menite să poleiască tristele singurătăți și să alergăm desculți prin stropi de rouă, prin locuri pline de candoare și regăsiri și să fim bogați și fericiți. Împlinirile și fericirile mele nu se află acolo unde luxul are ecouri în diamante și materiale prețioase ci acolo unde îmbrățișările șoptesc – Te iubesc!

Categorii:
Uncategorized

Comentarii

  • Iti sta bine indragostita si iubita! Asa sa ramai mereu!

    Aura Balint 8 mai 2012 15:25 Răspunde
  • Aura,dragostea e cel mai frumos lucru din lume iar cand ea si-a facut cuib la mine in suflet iar el ma iubeste mai presus de orice nu am cum sa fiu decat fericita. Simt ca iubirea asta frumoasa care a venit va ramane pentru totdeauna,Te imbratisez cu drag,cu dor :)!

    emily 8 mai 2012 19:54 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title