fbpx
„Toate visele noastre devin realitate daca avem curajul de a le urma ( Walter Disney)“

Valuri de dragoste

de

Azi, departe de valuri dar aproape de marea mea dragoste port rochia făcută din petale de iubire, pantofii pictați cu stropi de noroc și o iubire adevarata în suflet și sunt fericită. M-am trezit în fiecare dimineață la țărm de mare învăluită în zâmbetul lui și-am știut că am ajuns pe insula fericirii. Doar el îmi aprinde sufletul în miez de dimineață pentru a mă simți de cum deschid ochii cea mai iubită femeie și cea mai frumoasă. La plecarea noastră prin lume am înghesuit în bagaje toate amintirile clipelor frumoase petrecute în doi iar splendoarea momentelor trăite aici au făcut ca la întoarcere să umplem alte și alte bagaje cu tot ce am trăit aici unul pentru altul, unul prin altul. Atâta frumos, atâta bucurie, atâta dragoste.
Parfumul de mare amestecat cu fericirea noastră îmi învăluie și acum sufletul. Nisipul fin îmi ademenește ca prin vis pașii spre îărmul unde a început pentru totdeauna cea mai frumoasă vacanță a noastră.
E noapte și cele mai minunate clipe care-mi stau așezate pe inimă mă întorc în timp și simt din nou adieri de valuri, nisipul umed, lumânări pâlpâind și cea mai frumoasă poveste de iubire la malul mării. Fărâmi de amintiri ne mângâie sufletele și ne lăsăm purtați spre un viitor și mai frumos, al nostru, spre o altă vacanță, întru-n zâmbet, într-un destin.
Valurile mării mi-alergau amețitor prin vene și simțeam clipă de clipă cum fericirea îmi învăluie inima. Privindu-i chipul pe care se vedea toată dragostea ce mi-o poartă am simțit că el e și că va fi al meu pentru totdeauna. Stau în brațele lui și visez cu ochii deschiși la următoarea secundă de fericire. Aud aripile viselor ce plutesc peste gândurile noastre în încercarea de a ne purta tot mai sus. În dragostea noastră mare și pentru totdeauna, avem curajul să clădim vise cărora să le punem ca și graniță infinitul.

Categorii:
Uncategorized

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title